Jeg har i mange år syntes mors var for søde, så i år brugte jeg den opskrift der er på bagemarcipanen - der er meget mindre sukker i. Jeg har desværre smidt emballagen væk, men det er noget med 500 g marcipan, vistnok 150 g flormelis, men det kan jeg ikke huske. Desuden lidt mere æggehvide - så behøver man ikke varme det op for at kunne sprøjte det. De blev flotte og gode :-). Vi kommer i øvrigt små tern af syltet pomeransskal på de fleste, det er der god afsætning på.
God kommentar - det skal prøves. Jeg synes nu, det går fint med afsætningen og mmmm-lydene til mors oprindelige :-) Og desværre er syltet pomerans kun noget for mig i min familie, og der er ingen grund til at friste mig over evne ...
Jeg har i mange år syntes mors var for søde, så i år brugte jeg den opskrift der er på bagemarcipanen - der er meget mindre sukker i. Jeg har desværre smidt emballagen væk, men det er noget med 500 g marcipan, vistnok 150 g flormelis, men det kan jeg ikke huske. Desuden lidt mere æggehvide - så behøver man ikke varme det op for at kunne sprøjte det. De blev flotte og gode :-). Vi kommer i øvrigt små tern af syltet pomeransskal på de fleste, det er der god afsætning på.
SvarSletGod kommentar - det skal prøves. Jeg synes nu, det går fint med afsætningen og mmmm-lydene til mors oprindelige :-) Og desværre er syltet pomerans kun noget for mig i min familie, og der er ingen grund til at friste mig over evne ...
SvarSlet